Donaties afgelopen jaar

Als Tafelronde 140 Alblasserwaard hebben wij afgelopen jaar mooie goede doelen kunnen steunen. Dit hebben wij kunnen doen door onze wijn- en bieractie, maar uiteraard ook door onze drie grote evenementen; Kids and Cars, Sinterklaasintocht Papendrecht en Santa Run Sliedrecht.

Met de organisatie en sponsor opbrengsten van deze evenementen hebben wij meer dan €25.000 kunnen doneren aan Stichting Voor Sara, Actie AVONtuur en de Voedselbank Sliedrecht.

Momenteel zijn wij alweer druk met Kids and Cars 2023 waarvoor wij hebben gekozen om alle Voedselbanken in de Alblasserwaard / de gemeentes waar wij doorheen rijden te steunen. Houd de social media in de gaten voor meer informatie.

Als serviceclub zijn wij altijd opzoek naar goede doelen en organisaties die wij kunnen ondersteunen. Dit kan in de vorm van een geld donatie, maar ook fysieke hulp. Weet u een goed doel of instelling die onze hulp kan gebruiken, kunt u ons een mail sturen. Het liefst zoeken wij lokale doelen, maar alle ideeën zijn welkom.