Nieuw evenement! 1e editie van Beer and Food Festival

Tafelronde 140 Alblasserwaard organiseert op zaterdag 17 juni a.s. voor de eerste maal het Beer And Food Festival op het Marktplein in Papendrecht. Tijdens dit evenement kun je niet alleen bier proeven, maar ook in gesprek met de ambachtelijke brouwers in kwestie, die vaak met plezier en liefde over hun vak vertellen. Ook is er genoeg te eten – nooit onverstandig als je alcohol drinkt – zodat je mooie combinaties van lekker eten en prachtig bier kan ontdekken.

Een uniek element tijdens het Beer And Food Festival is dat een aantal (horeca) ondernemers uit Papendrecht bijpassend ‘hapjes’ bij de bieren zullen verzorgen. De smaak van het bier en de aangeboden foods zullen elkaar versterken en staan garant voor een unieke smaakbeleving. Onder andere Restaurant Il Mercato, De Urban Streetfood Bar, De Vershoek, Restaurant Jut & Jul, Gebo Gelato, Fritella zullen op het festival aanwezig zijn.

Koop nu je Early Bird ticket! Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk maar om te kunnen genieten van de heerlijke bieren koop je een proefglas en krijg je 3 munten om mee te starten. Tevens steun je met dit ticket een goed doel, te weten de Peperhoeve Wonen en Zorg in Oud-Alblas. Deze Early Bird tickets zijn voordeliger dan straks aan de kassa. Deze tickets zijn verkrijgbaar t/m 31 mei, daarna geldt de reguliere prijs van €12,50.

De reeds bevestigde brouwerijen en food stands zijn terug te vinden op de website http://www.beerandfood.nl. En in de komende weken zullen er nog nieuwe namen bekend worden gemaakt. Tot 17 juni! 🍻🎉☀