RT140 helpt winkel ZOET in Bleskensgraaf met promotie

Zaterdagochtend 10.30 uur, de Tafelaars die zich hadden opgegeven staan klaar bij CasaTrend Sliedrecht om samen met de mensen van Sterk@Werk hun nieuw te openen winkel Zoet in Bleskensgraaf te promoten. ZOET is een winkel waar een fantastische groep jongeren met een verstandelijke beperking werkt. Jongeren die zich niet laten remmen door hun beperking. In ZOET worden producten verkocht die voor een groot deel door hen zelf gemaakt zijn. Hierbij moet gedacht worden aan lekkernijen, creatieve accessoires, zeepjes, etc. Een bijzondere werkplek dus voor bijzondere mensen. Dat is ZOET.

Wanneer iedereen de koffie op heeft, de groep is verdeeld en de flyers zijn opgehaald, verspreidt iedereen zich door de regio naar winkelcentra, sportverenigingen en andere plaatsen waar veel mensen zijn. Van winkelcentrum de Meent in Papendrecht, tot de markt op het Havenfestival van Alblasserdam en deur aan deur in Bleskens- en Molenaarsgraaf. Geen plek wordt vergeten.

Er werd veelal positief gereageerd op de flyers en deze zijn dan ook rond 13.00u op. Dat is ook mooi, want er stond een lunch klaar bij Sterk@Werk (natuurlijk prima verzorgd). Nadat Alex en Ivo ook terug waren en snel even wat gegeten hadden, vertrok de gehele groep naar Dordrecht om daar de promotiedag goed af te sluiten met een uurtje bowlen en een drankje.

Wij denken dat iedereen het als een leuke dag heeft ervaren, wij als Tafelaars vonden het in ieder geval bijzonder om te doen en zijn trots om iets bij te kunnen dragen aan het initiatief van Sterk@Werk en hopelijk het succes van ZOET

Voor meer informatie over Sterk@Werk en/of ZOET: www.sterkatwerk.nl en www.bijzonderzoet.nl

slider6